Loongbox

Keni një arritje të madhe me të ardhmen

Shkarko

Pse na zgjodhet ne?

Loong Box është një aplikacion web 3.0 i IPFS, i cili ka shumë karakteristika të ndryshme nga APP tradicionale

Kush jemi ne

Hyrje Projekti

loong Box është një aplikacion i decentralizuar i ruajtjes së shpërndarë i bazuar në konceptin e blockchain dhe i kombinuar me Sistemin Ndërplanetar të Dosjeve (IPFS); ofron hapësirë ​​masive magazinimi, ndarje të pakufizuar të burimeve, transmetim jashtëzakonisht të shpejtë ndërkufitar, kundër ndërhyrjeve, kundër fshirjes dhe funksione të tjera Lejoni përdoruesit në të gjithë botën të njohin vërtet dhe të përqafojnë web 3.0