Часови

Понеделник-петок: од 9 до 18 часот

Сабота, Недела: Затворено

Телефон

+8618613385333

Адреса

Зграда бр. 10, Лиандонг У Гу Тианфу, меѓународно пристаниште за високо-технолошки претпријатија, бр.

Имајте одличен чекор со иднината!