Loongbox

Имајте одличен чекор со иднината

преземете

Зошто да не изберете нас?

Loong Box е веб 3.0 апликација на IPFS, која има многу различни карактеристики од традиционалните APP

Кои сме ние

Вовед во проектот

loong Box е децентрализирана апликација за дистрибуирано складирање базирана на концептот на блокчејн и комбинирана со интерпланетарен датотечен систем (IPFS); Обезбедува огромен простор за складирање, неограничено споделување ресурси, прекуграничен екстремно брз пренос, против манипулации, анти-бришење и други функции Дозволете им на корисниците ширум светот навистина да знаат и да ја прифатат веб 3.0